WORKSHOP 'ADEMWERK' OP 24/5

De workshop 'Adem je vrij' wordt belegeid door Sarah Schiltz, yogateacher en ademcoach bij onder andere StUDIO SAnTEE. Sarah begeleidt jullie graag naar innerlijke rust en weerbaarheid, dit via de basis van ons bewustzijn: ADEM.

Ademen is de enige lichaamsfunctie die automatisch gebeurt, je hoeft er niet bij na te denken, maar je kan er wel bewust mee aan de slag gaan. Dit is de sleutel tot de magie van ademwerk.

Tijdens een ademsessie maken we gebruik van de techniek van bewust verbonden ademen waarbij je vol doorademt, de inademing verbonden aan de uitademing. Dus zonder pauze tussen in- en uitademing. De extra zuurstof die zo tot in al je cellen gaat, zorgt voor een fantastische boost voor heel je lichaam.

Zuurstof die vrij stroomt is ook energie die in beweging komt. Spanningen, zowel fysiek als mentaal, worden op die manier in alle zachtheid losgelaten.

Het mooie is dat je er niets bijzonders voor hoeft te doen, je hoeft er niet met je hoofd mee aan de slag te gaan wat er bewust, of onbewust leeft aan mentale overtuigingen of emotionele blokkades. De adem doet het werk. Na de sessie ervaar je een diepe rust waardoor je op een ontspannen manier fysiek en mentaal in je kracht komt te staan.

WANNEER? 

Vrijdag 24 mei 2024 van 19u00 tot 21u00

WAAR? 

StUDIO nAMASTEE, Nobel Peelmanstraat 18, 9100 Sint-Niklaas

WAT? 

Ademwerk

PRIJS? 

40 EUR per persoon

INSCHRIJVEN? 

Leden via de sportbitapp / Niet-leden via mailtje naar yoga@studiosantee.be

VRAGEN? 

Stuur een mailtje naar yoga@studiosantee.be