KADEE SANTEE - INSCHRIJVEN

Kinderen van het eerste tot en met zesde leerjaar kunnen zich inschrijven voor de kampen.  Voor het zomerkamp zijn ook kinderen welkom die naar het eerste leerjaar gaan. 

Inschrijven voor de kampen kan vanaf: 

- Krokuskamp vanaf zondag 12 nov '23

- Paas- en zomerkampen vanaf zondag 14 januari '24

Inschrijvingen en betalingen zullen alleen online verlopen, via het platform van Sportbit

U heeft de keuze tussen het online platform en de Sportbit smartphone app. Die laaste is de meest gebruiksvriendelijke. Eénmalig registreren is noodzakelijk voor beiden. Een extra woordje uitleg vinden jullie hieronder. Nog geen account? Stuur gerust een mailtje naar hallo@studiosantee en we activeren hem voor jou.

Om kwaliteit te kunnen garanderen, aanvaarden we maximum 24 inschrijvingen per kamp.

Ondervindt u problemen bij het inschrijven, aarzel niet om ons te contacteren via hallo@studiosantee.be of +32 479 59 00 42. 
GRAAG EEN WOORDJE UITLEG BIJ HET AANMELDEN?

STAP 1. AANMELDEN

Surf naar studiosantee.sportbitapp.nl en registreer u éénmalig. Meldt u aan via de Sportbit Applicatie op uw smartphone (meest gebruiksvriendelijke optie) of via het online portaal van Sportbit. Indien u één of meerder kinderen wenst in te schrijven, maak een familie-account aan, zodat u nadien gemakkelijk kan switchen tussen uw account of die van uw kinderen.

Mensen die voordien via het webformulier aangaven dat ze op de hoogte wouden blijven, hebben reeds een account en hebben normaal hun wachtwoord toegestuurd gekregen via email.

STAP 2. AANMELDEN IN HET ROOSTER

Selecteer het gewenste rooster:

  • Kadee Santee - voor planning van kampen

Inschrijven voor Kadee Santee

Selecteer in de kalender de gewenste datum.  Je hoeft je kind slechts 1 keer aan te melden voor het kamp, namelijk op de eerste dag van het kamp. U klikt op het groene blokje in het rooster. Daarin ziet u hoeveel open plaatsjes er nog zijn. U klikt op aanmelden, kijkt de contactgegevens na en klikt nogmaals op aanmelden. Eens jouw kind op de lijst staat, zal je in de daarop volgende uren of dagen een betaallink doorgestuurd krijgen. De kampreservatie is finaal zodra we de betaling ontvangen hebben. 

Je kan je kind altijd op de wachtlijst plaatsen. Soms komen er nog last minute plaatsjes vrij. Betaling voor de wachtlijst is pas nodig zodra hij/zij effectief een plaatsje heeft.