KADEE SANTEE - INSCHRIJVEN

Kinderen van geboortejaar 2008 tot en met 2014 kunnen zich inschrijven voor de Kadee Santee kampen in 2020. De zomerkampen zijn volzet. Inschrijven voor het herfstkamp en winterkamp kan vanaf 1 augustus (14:00). Inschrijvingen en betalingen zullen alleen online verlopen, via het platform van Sportbit. U heeft de keuze tussen het online platform en de Sportbit smartphone app. Die laaste is de meest gebruiksvriendelijke. Eénmalig registreren is noodzakelijk voor beiden. Een extra woordje uitleg vinden jullie hieronder. 

Om kwaliteit te kunnen garanderen, aanvaarden we maximum 18 inschrijvingen per herfst- of winterkamp. Voor paas- en zomerkampen zijn dat er 24 omdat het weer dan doorgaans beter is. 

Ondervindt u problemen bij het inschrijven, aarzel niet om ons te contacteren via hallo@studiosantee.be of +32 479 59 00 42. 
GRAAG EEN WOORDJE UITLEG BIJ HET AANMELDEN?

STAP 1. AANMELDEN

Surf naar studiosantee.sportbitapp.nl en registreer u éénmalig. Meldt u aan via de Sportbit Applicatie op uw smartphone (meest gebruiksvriendelijke optie) of via het online portaal van Sportbit. Indien u één of meerder kinderen wenst in te schrijven, maak een familie-account aan, zodat u nadien gemakkelijk kan switchen tussen uw account of die van uw kinderen.

Mensen die voordien via het webformulier aangaven dat ze op de hoogte wouden blijven, hebben reeds een account en hebben normaal hun wachtwoord toegestuurd gekregen via email.

STAP 2. AANMELDEN IN HET ROOSTER

Selecteer het gewenste rooster:

  • Kadee Santee - voor planning van kampen

Inschrijven voor Kadee Santee

Selecteer in de kalender de gewenste datum. Voor het herfstkamp is dat 2 november. Voor het kerstkamp is dat 21 december. Je hoeft je kind slechts 1 keer aan te melden voor het kamp, namelijk op de eerste dag. U klikt op het groene blokje in het rooster. Daarin ziet u hoeveel open plaatsjes er nog zijn. U klikt op aanmelden, kijkt de contactgegevens na en klikt nogmaals op aanmelden. U wordt zo doorgestuurd naar de betalingsmethode.