INSCHRIJVEN TRAININGSAANBOD

De trainingen gaan van start vanaf september 2020. Inschrijven voor de trainingen kan vanaf 1 augustus 2020 (14:00) via onderstaande knop. Inschrijvingen en betalingen zullen volledig online verlopen, via het platform van Sportbit. U heeft de keuze tussen het online platform en de Sportbit smartphone app. Die laatste is de meest gebruiksvriendelijke. Eénmalig registreren is noodzakelijk voor beiden. Een extra woordje uitleg vinden jullie hieronder.

Om kwaliteit te kunnen garanderen, aanvaarden we maximum 12 deelnemers per les. De online applicatie zal jullie per training aangeven hoeveel vrije plaatsen er nog beschikbaar zijn. 

Lukt het inschrijven niet helemaal zoals het moet? Verlies geen kostbare tijd en aarzel niet om ons te contacteren via hallo@studiosantee.be of +32 479 59 00 42. Wij helpen jou verder op weg!

Liever even rustig kennis maken en al dan niet samen inschrijven? Welkom op zaterdagen 15 en 29 augustus en op zondag 30 augustus, telkens tussen 10u en 12u, in de Heistraat. 


GRAAG EEN WOORDJE UITLEG BIJ HET AANMELDEN? 

STAP 1. AANMELDEN

Surf naar studiosantee.sportbitapp.nl en registreer u éénmalig. Meldt u aan via de Sportbit Applicatie op uw smartphone via het online portaal van Sportbit. Indien u één of meerder kinderen wenst in te schrijven, maak een familie-account aan, zodat u nadien gemakkelijk kan switchen tussen uw account of die van uw kinderen.

Mensen die voordien via het webformulier aangaven dat ze op de hoogte wouden blijven, hebben reeds een account en hebben normaal hun wachtwoord toegestuurd gekregen via email.

STAP 2. KREDIET VOORZIEN

Zorg dat u voldoende krediet (onder de vorm van een proefles, een beurtenkaart, semesterkaart, jaarkaart of abonnement) beschikbaar heeft. Indien u voor uw kind krediet wenst aan te kopen, zorg ervoor dat u zeker op het account van uw kind bent ingelogd. In de Sportbit app kan u dit nakijken door op de drie horizontale streepjes links boven te klikken. In het online portaal zie je het rechts boven.

Stel de startdatum van uw krediet in op de datum van de eerste training begin september.

Voor KIDS/ROECKIES heeft u volgende kredietmogelijkheden:

  • Beurtenkaart : proefles
  • Abonnementen: semester- of jaarkaart

Indien u uw kind voor 2 vaste trainingen per week wenst in te schrijven (bv. Functional Kids en Multisport of bv. Functional Roeckies en Yoga), dan kan u gebruik maken van het voordeeltarief, zoals aangegeven in de drop-down lijst.

Voor TEENS/ADULTS heeft u volgende kredietmogelijkheden:

  • Beurtenkaart : proefles of 10-beurtenkaart
  • Abonnementen: 8x trainen per maand of onbeperkt trainen

Afhankelijk van uw leeftijd (-18/+18) en de duur van uw engagement, geldt er een andere prijs.

Betaling van proeflessen, 10-beurtenkaarten en kampen kunnen via bancontact. Betaling van maandelijkse abonnementen (maandelijkse betaling), semesterkaarten (éénmalig) en jaarkaarten (éénmalig) via incasso-machtiging. Voor domiciliëring moet u éénmalig uw gegevens nalaten en de incassomachtiging ondertekenen.

Uitzondering? Voor de KADeE SAnTEE kampen hoeft u vooraf geen krediet te voorzien. De éénmalige betaling verloopt onmiddellijk via bancontact wanneer u zich van uit het rooster aanmeldt (zie stap 3).

STAP 3. AANMELDEN IN HET ROOSTER

Selecteer het gewenste rooster:

  • Studio Santee - voor planning van trainingen
  • Kadee Santee - voor planning van kampen


Inschrijven voor Studio Santee

Selecteer in de kalender het gewenste lesmoment of datum. Voor de trainingen is dat de week van 1 september.

De kleurcode in het rooster is gebaseerd per klantsegment (KIDS/ROECKIES/TEENS/ADULTS). Als u met het pijltje over het gewenst tijdsblok gaat of u klikt er op, kan u zien welke training er aangeboden wordt. In de app ziet u dit ook in één oogopslag in de lijstweergave.

VOOR KIDS/ROECKIES

Voor KIDS (6-8 jaar) en ROECKIES (9-12 jaar) kiezen we voor een vast trainingsmoment. Dit wil zeggen dat uw kind het hele seizoen op het zelfde moment komt trainen. Klik op de training waarvoor u uw kind wenst in te schrijven.

  • Indien u betaalt met een proefles is uw kind zeker van een plaatsje op die specifieke dag, maar nog niet van een plaatsje de rest van het seizoen. Indien u na max 2 proeflessen een semester of jaarkaart wenst aan te kopen, dan doe je dit ook via het portaal. Nadien zal u van ons een kredietnota en terugstorting ontvangen ter waarde van de genomen proeflessen.
  • Indien u betaalt met een semesterkaart of jaarkaart, stellen wij in dat de plaats voor uw kind gereserveerd wordt voor de rest van het jaar. U hoeft uw kind dus alleen voor de eerste les aan te melden in de app of op het online portaal. Nadien hoeft u niet elke week afzonderlijk aan of af te melden.

VOOR TEENS/ADULTS

Voor TEENS (13-17 jaar) en ADULTS (18+) kiezen we voor een flexibele formule. U traint wanneer het u het beste uit komt en dit kan elke week anders zijn, in functie van uw schoolwerk of agenda. U dient zich voor elke training afzonderlijk aan te melden, ongeacht het type krediet (beurtenkaart of abonnement).


U klikt op het rooster op het gewenste trainingsmoment. Daar ziet u meteen ook welke trainer er voorzien is. U klikt op aanmelden en bent daarmee ingeschreven.


Inschrijven voor Kadee Santee

Selecteer in de kalender de gewenste datum. Voor het herfstkamp is dat 2 november. Voor het kerstkamp is dat 21 december. Je hoeft je kind slechts 1 keer aan te melden voor het kamp, namelijk op de eerste dag. U klikt op het groene blokje in het rooster. Daarin ziet u hoeveel open plaatsjes er nog zijn. U klikt op aanmelden, kijkt de contactgegevens na en klikt nogmaals op aanmelden. U wordt zo doorgestuurd naar de betalingsmethode.