WAAROM STUDIO SANTEE?

Expertise


Gediplomeerde zaakvoerders en begeleiders

Bachelor in Lichamelijke Opvoeding 

Master in Opleidings- en Onderwijswetenschappen

Voetbal UEFA B-Trainer 

Gediplomeerd MultiMove-Trainer

Mental Coach Gecertifieerd

Postgraduaat Functional Coaching


Samenwerking met experten

Niemand kan of weet alles. Gelukkig maar. 
Daarom laten wij ons waar nodig ondersteunen door externe partners en experten.

Jouw gezondheid centraal 

in een holistische aanpak 


Een gezonde geest in een gezond lichaam

Studio Santee legt de link tussen fysieke en mentale gezondheidsbegeleiding. De mens als een geheel van lichaam en geest, in contact met de natuur. 


Multi-disciplinaire aanpak

Studio Santee kijkt over de grenzen van verschillende sportdisciplines heen en gelooft dat deze multi-disciplinaire aanpak versterkend kan werken voor alle types sporters. Doorheen de verschillende disciplines werken we op een aantal basisbewegingen en -skills zoals kracht, conditie, mobiliteit, stabiliteit, explosiviteit en coördinatie. Skills die we dagdagelijks en ons leven lang nodig hebben. 


Bewegen is geen optie

Bewegen is geen optie waarvoor je wél of niet kan kiezen. Het is een must, een basisbehoefte, levenslang. We begeleiden je in jouw bewegingsproces.

Samen in beweging


Iedereen welkom

Studio Santee is een plaats voor iedereen die wil bouwen aan een fysiek en mentaal gezonde levensstijl. Jong of oud, man of vrouw, alleen, met vrienden of met het hele gezin?  Hier ben je welkom!

Studio  Santee is een plaats waar we onze grenzen verleggen, nieuwe kennis en inzichten opdoen, mensen ontmoeten, tot rust komen en onszelf ontdekken. Het is vooral een plaats waar we ervaringen delen en samen een fijne tijd beleven. 


Studio in beweging

Studio Santee is een concept in beweging, want wie kan voorspellen welke nieuwe inzichten of technieken we binnen 5 jaar zullen ontdekken? Niemand, ook wij niet. Wat we wél kunnen, is de wetenschap én de markt op de voet volgen en inzichten snel doorvertalen in ons aanbod naar verschillende doelgroepen.