PRAKTISCH

Ik doe sportieve kledij en schoenen aan, maar wat breng ik nog mee naar het kamp?

  • Mijn lunchpakket. Liever geen plastiek of aluminium.
  • Een lege drinkbus, op te vullen met water ter plaatse.
  • Reservekledij, aangepast aan het weer.
  • Bij mooi weer: badpak of zwembroek voor waterspelletjes.
  • Bij slecht weer: regenjas, sjaal, muts, handschoenen.
  • Koeken, snoep en frisdrank laten we thuis!

Eten?

Kinderen brengen hun eigen boterhammen mee tijdens het Kadee Santee Kamp. Ook graag een lege drinkbus meebrengen, voorzien van de naam van het kind. Geen koeken, snoep of frisdrank meebrengen.

Water (plat of bruisend) en fruit naar believen zijn inbegrepen. Tijdens het middagmaal wordt voor elk kind een portie verse groenten voorzien, afhankelijk van het moment onder de vorm van soep, snoeptomaatjes of -komkommers, gazpacho, slaatje, etc. In de namiddag voorzien we een gezonde versnapering.

Parkeren?

We vragen om zo veel mogelijk te voet of met de fiets naar het kamp te komen. Dat is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar je helpt er de hele wereldbol mee vooruit. Wie een hele week te voet of per fiets komt, krijgt aan het einde van het kamp een leuke extraatje. Is openbaar vervoer ook geen optie en moet je wel de wagen nemen, dan kan je tijdelijk parkeren op één van de aanliggende parkings van Fluvius, Caméleon, Modecoupon of Azalee.

Betalen ter plaatse?

Het inschrijvingsgeld wordt vooraf per overschrijving betaald. Aan het einde van het kamp worden de kosten voor voor- of na-opvang ter plaatse betaald. We aanvaarden geen cash. Enkel bancontact of mobiel betalen. Ook aan de bar houden we het 'cash-less' . 

Huisregels en algemene voorwaarden? 

Ook tijdens de Kadee Santee Kampen gelden de Huisregels van Studio Santee. Lees ze zeker even na vóór je naar het kamp komt. Bij inschrijving aanvaard je de algemene voorwaarden