INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor kids & roeckies? Mail voornaam, naam, mailadres, geboortedatum en trainingsuur naar hallo@studiosantee.be. Wie reeds training volgde bij StUDIO SAnTEE in seizoen '23-'24 krijgt de kans om in te schrijven vanaf 1 juni '22. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 1 augustus. De plaatsen zijn beperkt tot 12 kinderen per training.

Inschrijven voor teens & adults trainingen? Registreer je zelf via Sportbit of vraag je login aan via hallo@studiosantee.be.


GRAAG EEN WOORDJE UITLEG BIJ HET AANMELDEN? 

STAP 1. AANMELDEN

Surf naar studiosantee.sportbitapp.nl en registreer u éénmalig. Meldt u aan via de Sportbit Applicatie op uw smartphone via het online portaal van Sportbit. Indien u één of meerder kinderen wenst in te schrijven, maak een familie-account aan, zodat u nadien gemakkelijk kan switchen tussen uw account of die van uw kinderen.

Mensen die voordien via het webformulier aangaven dat ze op de hoogte wouden blijven, hebben reeds een account en hebben normaal hun wachtwoord toegestuurd gekregen via email.

STAP 2. KREDIET VOORZIEN

Zorg dat u voldoende krediet (onder de vorm van een proefles, een beurtenkaart, semesterkaart, jaarkaart of abonnement) beschikbaar heeft. Indien u voor uw kind krediet wenst aan te kopen, zorg ervoor dat u zeker op het account van uw kind bent ingelogd. In de Sportbit app kan u dit nakijken door op de drie horizontale streepjes links boven te klikken. In het online portaal zie je het rechts boven.

Stel de startdatum van uw krediet in op de datum van de eerste training begin september.

Voor TEENS/ADULTS heeft u volgende kredietmogelijkheden:

  • Beurtenkaart : proefles of 10-beurtenkaart
  • Abonnementen: 8x trainen per maand of onbeperkt trainen

Afhankelijk van uw leeftijd (-18/+18) en de duur van uw engagement, geldt er een andere prijs.

Betaling van proeflessen, 5-beurtenkaarten 10-beurtenkaarten en kampen kunnen via bancontact. Betaling van maandelijkse abonnementen (maandelijkse betaling) via incasso-machtiging. Voor domiciliëring moet u éénmalig uw gegevens nalaten en de incassomachtiging ondertekenen.

STAP 3. AANMELDEN IN HET ROOSTER

Selecteer het gewenste rooster:

  • Studio Santee - voor planning van trainingen
  • Kadee Santee - voor planning van kampen
  • Studio Namastee - voor planning van yogalessen 


Inschrijven voor Studio Santee

Selecteer in de kalender het gewenste lesmoment of datum

De kleurcode in het rooster is gebaseerd per klantsegment (KIDS/ROECKIES/TEENS/ADULTS). Als u met het pijltje over het gewenst tijdsblok gaat of u klikt er op, kan u zien welke training er aangeboden wordt. In de app ziet u dit ook in één oogopslag in de lijstweergave.

Voor TEENS (13-17 jaar) en ADULTS (18+) kiezen we voor een flexibele formule. U traint wanneer het u het beste uit komt en dit kan elke week anders zijn, in functie van uw schoolwerk of agenda. U dient zich voor elke training afzonderlijk aan te melden, ongeacht het type krediet (beurtenkaart of abonnement.

U klikt op het rooster op het gewenste trainingsmoment. Daar ziet u meteen ook welke trainer er voorzien is. U klikt op aanmelden en bent daarmee ingeschreven.