Ballonloop 2024

Samen met Bijs vzw tonen we Sint-Niklaas op 8 september hoeveel sportieve en warme mensen er wonen. 

Vorig jaar was het een experiment om met enkele Bijskids en een aantalandere rolstoelgebonden 'lopers' de Ballonloop te lopen. Ze werden geduwd door verschillendedappere buddy's. De gasten genoten en de Ballonloop werd, dankzij de samenwerking met StUDIO SAnTEE en Triple Challenge, een nóg inclusiever event.

Dit jaar willen we graag zoveel mogelijk sympathisanten van Bijs en StUDIO SAntee warm maken om mee te lopen. Wie meeloopt, krijgt van StUDIO SAnTEE en BIJS een exclusief loopshirt.

Wil je Bijs ook financieel een duwtje in de rug geven, dan zijn wij daar bijzonder dankbaar voor. Dit kan via een vrije bijdrage bij de inschrijving of door anderen jouw loopprestatie te laten sponsoren. Geheel vrijblijvend. De centjes zullen gebruikt worden om het kamp voor 2025 mee te bekostigen.


PRAKTISCH

Wie zich inschrijft via dit webformulier moet zich NIET meer afzonderlijk inschrijven! Wij regelen de inschrijving bij de organisatie. Jullie nummer én T-shirt zal klaarliggen in het bijs-tentje dat zal opgesteld worden in het lopers dorp, in het stadspark. Afhalen kan op zondag 8/9/2024 vanaf 12u30. Je kiest zelf de formule naar keuze: 

  • 1 Km + T-Shirt : 5€
  • 5 km + T-shirt: 15€
  • 10km + T-shirt: 18€
  • Buddy + T-shirt: 18€ (Je loopt 10 km en duwt de rolstoelen mee vooruit. Je wordt tijdens het parcours afgelost aangezien je met minstens 2 buddy's per rolstoel loopt. We lopen in groep,loopsnelheid ongeveer 9,5 à 10km/u)

Afhankelijk van de formule die je kiest, mag je het inschrijvingsbedrag (en de eventuele vrije bijdrage) overschrijven op BE51 7360 7520 3962 met als mededeling uw 'emailadres'. Wil je meerdere personen inschrijven en met 1 overschrijving betalen, is het zeker belangrijk om de correcte naam van de deelnemer op te geven in het webformulier, maar telkens hetzelfde emailadres op te geven. Op die manier kunnen we gemakkelijker de overschrijvingen linken aan de juiste personen.