NIEUWE COVID-SAFE MAATREGELEN VANAF 1 NOVEMBER 2021


Beste klanten,

op 26 oktober werden er nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd voor sportclubs en in het bijzonder voor fitness centra.

We interpreteren en passen het toe als volgt:

  • We trainen zo veel mogelijk buiten. Ook bij slechter weer, dus voorzien aangepaste kledij die wind- en waterdicht is.
  • Indien er sporadisch toch nood zou zijn om de rekken binnen te gebruiken, zullen we jullie vragen om jullie Covid-Safe-Ticket te laten scannen. Enkel wie Covid-Safe is zal de oefeningen binnen kunnen uitvoeren. De oefeningen binnen proberen we nooit met de hele groep tegelijkertijd te doen, om het aantal personen per m² te beperken. De trainers voorzien een alternatieve oefening voor wie liever niet binnen gaat.
  • We zorgen er uiteraard ook voor dat onze trainers, indien ze binnen trainen, ook de Covid-Safe-scan ondergaan.
  • Onze trainers dragen binnen altijd een mondmasker.

Omdat de wetgeving pas ingaat op 1 november mogen we niet vroeger dan wettelijk toegestaan een Covid Safe Ticket vragen. We zullen deze regeling dan ook pas invoeren vanaf 1 november, maar trainen in afwachting enkel buiten. We blijven onze zaal sowieso verluchten. Onze CO2 meter staat ook altijd aan, dus die zal een indicatie geven indien nodig. We vragen aan jullie om alvast terug jullie mondmasker op te zetten als jullie naar het toilet gaan.

We serveren voorlopig binnen geen drank meer. Een koffietjes bestellen kan of jezelf bedienen via de honesty bar ook. Neem gerust plaats aan de tafels buiten of verplaats ze indien nodig onder de tenten bij regenweer. De fleece dekentjes zijn alvast besteld 😉

Aan de ouders vragen we om zeker niet mee binnen te komen indien dat niet nodig is, maar dat gebeurde tot nu toe ook sporadisch. Spreek ons buiten gerust aan, mochten jullie met dringende vragen of bedenkingen zitten!

Bedankt voor jullie begrip! We hopen op deze manier toch met z'n allen te kunnen blijven trainen, in een omgeving die veilig is en waar iedereen zich goed voelt.

Bij vragen of opmerkingen, horen we het graag!

Met sportieve groetjes,

Tim, Nele en het hele trainers team.