Een korte terugblik...

Dit was 2021 al... Voorbij gevlogen. Anderhalf jaar StUDIO SAnTEE ondertussen.

Laat ons zeggen dat de realiteit net iets andere paden bewandeld heeft dan voorzien was in het initiële business plan.

 • We gingen een paar trainingen geven per week. Ondertussen telt een reguliere week ongeveer 30 trainingslots.
 • We gingen een aantal kampjes voor kinderen organiseren. Ondertussen kwamen er al meer 375 kinderen op KADEE SAnTEE kamp.
 • We gingen vooral met body weight werken om de investering in materiaal haalbaar te houden. Ons kot puilt uit van het gerief en we sparen verder voor roeiers en andere extra's.
 • We gingen het oude sokkenfabriek een beetje schilderen en starten. Die renovatie draaide anders uit (#sintniklaasrenoveert ) en er is nog steeds werk aan de winkel.
 • We zaaiden ne schone gazon om de KADEES op te laten spelen. Kunstgras verving ondertussen genoodzaakt de modderpoel die corona aanrichtte. Beste investering ooit, want nu trainen jong en oud buiten, door weer en wind (en sneeuw), mede dankzij een tijdelijke tent en nadien de vaste overkapping.
 • We gingen trainen per 12. Het afgelopen anderhalf jaar hebben we zo wat alle mogelijke samenstellingen doorlopen, van trainingen per drie, naar vijf, naar tien, naar twaalf. Koning Corona was baas.
 • We gingen focussen op groepstrainingen voor kracht en conditie. Doen we nog steeds, al trainen er wekelijks ondertussen ook meer dan 20 mensen in Personal Training, wordt er gestretcht op maandag, geshaket op donderdag en ontvangen we tussendoor ook sportievelingen voor verjaardagsfeestje en teambuildings.

Maar vooral, we gingen dat allemaal met ons tweetjes doen, want we waren complementair en hadden een groot netwerk. Hoe naïf kan je zijn. Tot een zekere Bram ons tijdens onze zomervakantie een berichtje stuurde en tot onze loodgieter ons toevallig in contact bracht met zijn dochter en schoonzoon Chloë en Matisse. De klik was er en we sprongen. Allemaal. Zelfs een team van vijf bleek niet voldoende om aan de SAnTEE vraag te voldoen. Jelle en Marlies brachten versterking en op Marijke kunnen we ook altijd rekenen om bij te springen waar nodig.

Al het bovenstaande was nooit gelukt zonder dit team. Stuk voor stuk toppers die altijd klaar staan, kwalitatieve trainingen voorzien en waar we met een gerust hart onze zaak en onze klanten aan toevertrouwen. Wij kunnen voor 2022 alleen maar dromen dat we op deze manier mogen blijven samenwerken.

StUDIO SAnTEE is de plek geworden die ze nu is dankzij hen, maar vooral dankzij jullie allemaal. Een gemoedelijke no-nonsense plek waar we sportief bewegen, volgens eigen kunnen en eigen grenzen, waar heel wat af gezeverd wordt en waar iedereen welkom is. Altijd. Bedankt allemaal, om elke dag opnieuw die unieke SAnTEE-sfeer te maken. Daar doen we het voor, dit geeft ons energie om verder te doen!

Bedankt ook voor de open feedback in de Instagram poll afgelopen week. Er zaten fijne en bruikbare reacties tussen, waar we in 2022 zeker mee aan de slag gaan. Een korte samenvatting? Allez, dan.

Jullie willen volgend jaar:

 • Minder lopen.  #deroeierskomeneraan #eigenschuld
 • Minder kracht en meer fysiek.  #moetlukken
 • Vooral geen competitie of machogehalte.  #komtgoeduit #wijookniet
 • Investeringen in thermische kledij, sound surround systems, slaatjes en multisport voor volwassenen.  Laat ons deze nog even overdenken.
 • Meer van 't zelfde  #kunnenwe #wijook

Lieve SAnTEE-ers,

wij sluiten dit jaar heel dankbaar af en vooral met veel goesting om te blijven knallen in '22. Hopelijk samen met jullie! Onze allerbeste wensen, gezondheid op kop... Daar klinken we samen op.  SAnTEE!

Liefs,

Tim, Nele, Marie en Fleur