WORKSHOP YOGA NIDRA OP 7/6

Deze workshop wordt gegeven door Siti Van Hoorick, gepassioneerd yoga teacher bij StUDIO SAnTEE. Yoga Nidra, sanskriet voor 'slaapyoga', is een diepe ontspanningstechniek en een vorm van mediatie, geschikt voor vrijwel iedereen. Het is heel gunstig in een aantal omstandigheden, zoals slapeloosheid, stress, burn-out, depressie, angst, … . Uiteraard kun je het ook doen als je wel goed in je vel zit want iedereen heeft baat bij een rustmoment. En misschien ben je gewoon nieuwsgierig? Het enige wat je moet doen is: liggen en luisteren naar haar stem.

In het eerste deel krijg je meer uitleg over Yoga Nidra aan de hand van een presentatie: ontstaan, wat is het juist, voor wie, de effecten en voordelen, … Het is een interactief moment waarbij je ook vragen kan stellen.

In het tweede deel krijg je een les Yoga Nidra zodat je het zelf kan ervaren. We starten de les met een aantal yogahoudingen die je lichaam ontspannen. Uiteindelijk gaan we over naar Yoga Nidra waarbij je door de teacher begeleid wordt naar een diepe staat van ontspanning, een toestand tussen slapen en waken. Je hoeft er dus helemaal geen ingewikkelde yogaposes voor te kennen of kunnen.

Welkom in comfortabele kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen en liggen. 


WANNEER? 

Vrijdag 7 juni 2024 van 19u00 tot 21u00

WAAR? 

StUDIO nAMASTEE, Nobel Peelmanstraat 18, 9100 Sint-Niklaas

WAT? 

Slaapyoga

PRIJS? 

40 EUR per persoon

INSCHRIJVEN? 

Leden via de sportbitapp / Niet-leden via mailtje naar yoga@studiosantee.be

VRAGEN? 

Stuur een mailtje naar yoga@studiosantee.be