KIDS/ROECKIES SEIZOEN '24-'25

Wat? 

Vanaf september beginnen de nieuwe lessen multisport en multifoot.

In de multisport komen er gedurende het hele jaar verschillende sport- en spelvormen aan bod: voetbal, volleybal, korfbal/basketbal, honkbal, hockey, maar ook freerunning, dans, ritmiek, atletiek en boksen bijvoorbeeld. 

De multifoot trainingen staan in het teken van voetbal: van voetbaltechniek training tot algemene krachttraining, van basisbewegingen tot algemene balvaardigheid, van stretch tot coördinatie, van mobiliteitstraining tot ritmiek met ballen, van voetbal spelvarianten tot een standaard potje shotten.

Voor wie?

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar (kids) en van 9 tot 12 jaar (roeckies). Max 12 deelnemers per training. 

Wanneer

Multisport gaat door voor kids (1e-3e leejaar) op zaterdag om 09:00 en op zondag om 11:30 en voor roeckies (4e-6e leerjaar) op zaterdag en zondag om 10:15. 

Multifoot gaat door voor kids (1e-3e leerjaar) op woensdag om 14:00 en voor roeckies (4e-6e leerjaar) om 15:00. 

Prijzen?

Bekijk onze prijslijst voor de prijzen van alle lessen. Een semesterkaart kost 140 EUR (Sept-Jan) en een jaarkaart kost 250 EUR (Feb-Jun). 

Weetje. Wie ingeschreven is, krijgt voorrang bij het aanmelden voor de KADEE SAnTEE kampen in de schoolvakanties. 

Data?

De lessen gaan door vanaf 1 september 2024 en lopen door tot en met de derde week van juni 2025. Er is geen les op feestdagen of in de schoolvakanties. 

Inschrijven?

Inschrijven doe je door - vanaf 1 augustus 2024 - te mailen naar hallo@studiosantee. Als er nog plaats is, ontvang je nadien de betaallink in je mailbox. De kinderen die vorig seizoen al ingeschreven waren, kunnen vooraf inschrijven. Laat hier je gegevens na indien je op de hoogte wil blijven van nieuwe lessenreeksen.