Yoga @ StUDIO SAnTEE

Vanaf januari verwelkomen we de yogi's en teachers van Yogaloo bij StUDIO SAnTEE. 

Wekelijks worden er een 15-tal yogasessies (vinyasa yoga, ashtanga yoga, gentle yoga, yin yoga,…) toegevoegd aan het StUDIO SAnTEE rooster. Dat zal in de tweede helft van december online komen in het Sportbit portaal.

Beurtenkaarten van StUDIO SAnTEE en Yogaloo kunnen zowel voor de yogalessen als de kracht- en conditietrainingen, de mobility trainingen als body beats trainingen gebruikt worden. Voor een geïntegreerde abonnementsformule is het nog wachten tot het nieuwe seizoen, maar daar werken we aan. 

Komende maand geven we plankgas om een ruimte in de Nobels Peelmanstraat, achter de hoek van StUDIO SAnTEE in de Heistraat, om te toveren tot een mooie, comfortabele yogastudio. Alle curieuzeneuzen zijn welkom om de nieuwe locatie in primeur te ontdekken op zondag 31 december tussen 11 u. en 13 u. De eerste yogalessen vinden plaats op dinsdag 2 januari.

Marijke Vanderschueren van LLIF zet mee haar schouders onder deze stevige, nieuwe uitdaging. Naast kinesitherapeute en functional trainer, is Marijke ook yogateacher, opgeleid door Lotte zelf. Ze kent als geen ander de knepen van het vak en zal ons inhoudelijk en administratief ondersteunen om alles op wieltjes te laten lopen. 

We wensen Lotte alle succes, in eerste instantie met de geboorte van haar klein wondertje, maar ook in alle projecten die ze zonder twijfel nog zal ondernemen. Wij gaan zorg dragen voor wat zij en haar teachers samen opgebouwd hebben.

We kijken er enorm naar uit en hopen dat de leden en lesgevers van Yogaloo zich snel thuis voelen bij StUDIO SAnTEE! Jullie zijn in elk geval van harte welkom en we kijken er naar uit om jullie te leren kennen.

Tot binnenkort!
Liefs,
Tim & Nele

PS. Voor wie zich afvraagt wat er met het pand in de Nieuwstraat zal gebeuren? Volg @vinestreet.be op Instagram en begin alvast af te tellen naar het voorjaar van 2024. Jolien Stremersch maakt er een toplocatie van in de stadskern.